

Twisters Gymnastics Club

2022 TWISTERS INVITATIONAL FINAL SCHEDULE (as of February 24, 2022) March 24 – 27, 2022

Xcel/Interclub

Thursday March 24

Session #1 Panel A & B – Boys Performance (6), Girls Performance (8), Gymnaestrada

Warm Up 8:30am General Warm up 15 minutes; Event Warm up 30 secs

Competition Start 8:45am

Session #2 Panel A & B – Xcel Bronze (62)

Warm Up 10:30am General Warm up 15 minutes; Event Warm up 30 secs

Competition Start 10:45am

Session #3 Panel A & B – Xcel Silver (93)

Warm Up 1:00pm General Warm up 15 minutes; Event Warm up 45 secs

Competition Start 1:15pm

Session #4 Panel A & B – Xcel Gold (81)

Warm Up 4:45pm General Warm up 15 minutes; Event Warm up 1 min

Competition Start 5:00pm

WAG

Friday March 25

Session #5 Panel A & B- WAG CCP 1 (22) & CCP 2 (20)

Warm Up 9:00am General warm up 15 Minutes; Event Warm up 30 secs

Competition Start 9:15am

Session #6 Panel A & B– WAG CCP 2 (52)

Warm Up 11:00pm General warm up 15 Minutes; Event Warm up 30 secs

Competition Start 11:15pm

Session #7 Panel A & B- WAG CCP 3 (61)

Warm Up 1:30pm General warm up 15 Minutes; Event Warm up 45 secs

Competition Start 1:45pm

Session #8 Panel A & B– WAG CCP 4 (57) CCP 5 (17)

Warm Up 4:15pm General Warm up 15 minutes; Event Warm up 1 min

Competition Start 4:30pm

Saturday March 26

Session #9 Panel A – WAG CCP 8 (29)

Warm Up 8:00am General Warm up 15 minutes; Event Warm up 2 min Competition Start 8:15am

Twisters Gymnastics (604) 850-8500 Fax 604 850 1504 info@twistersgymbc.com

PO Box 2365 Clearbrook Station, Abbotsford, BC, V2T 4X3



Twisters Gymnastics Club

Panel A - WAG CCP 8 (16), Aspire 1 & 2 (16) Session #10

Warm Up 11:00am General Warm up 15 minutes; Event Warm up 2 min

Competition Start 11:15am

Session #11 **Panel A – WAG CCP 9 (30)**

Warm Up 2:15pm General Warm up 20 minutes; Event Warm up 2 min

Competition Start 2:30pm

Session #12 Panel A - WAG CCP 10 (20), HP (10)

Warm Up 5:30pm General Warm up 20 minutes; Event Warm up 2 min

Competition Start 5:45pm

Sunday March 27

Session #13 Panel A & B – WAG CCP 6 (52)

Warm Up 8:00am General Warm up 15 minutes; Event Warm up 90 secs

Competition Start 8:15am

Session #14 Panel A & B – WAG CCP 6 (51)

Warm Up 10:30am General Warm up 15 minutes; Event Warm up 90 secs

Competition Start 10:45am

Session #15 Panel A & B – WAG CCP 7 (70)

Warm Up 1:30pm General Warm up 15 minutes; Event Warm up 2 mins

Competition Start 1:45pm

MAG

Saturday March 26

Session #9 Panel B - MAG P1 (42) & P2 (21)

Warm Up 8:00am General Warm up 15 minutes; Event Warm up 1 touch

Competition Start 8:15am

Session #10 **Panel B – MAG P3 (34)**

Warm Up 10:30am General Warm up 15 minutes; Event Warm up 2 touch

Competition Start 10:45am

Session #11 Panel B – MAG E3, E4, P4 (30)

Warm Up 1:00pm General Warm up 20 minutes; Event Warm up 2 touch

Competition Start 1:20pm

Session #12 Panel B – MAG P5, Open, Jr, Sr (49)

Warm Up 4:00pm General Warm up 90 minutes; Event Warm up 1 touch

Competition Start 5:30pm